Dani ël De Bruycker uit Landskouter toont groot hart

DDL Landskouter cheque Paaseierenraap 2

Landskouter, De happenings die Landskouternaar Dani ël De Bruycker, geruggensteund door een schare enthousiaste medewerkers, organiseerde voor het goede doel hebben 1.000 euro opgebracht. ( R 17, foto DDL)

Omdat in het leven niet alles ‘glamour en glitter’ is, zette de legendarische keizer carnaval Oosterzele en de legendarische champetter van de Landskouterse Ploegfeesten, zich alweer in voor het goede doel.

De opbrengst van de paaseierenraap en het Sinterklaasfeest (1.000 euro) gaat naar DVH Heilig Hart Bachte — Maria — Leerne. Een trotse Dani ël mocht aan vertegenwoordigers van DVH Heilig Hart dit mooi bedrag overhandigen.

DDL landskouter paaseieren rapen bij daniele bruicker (34)

Dankzij deze liefdadige actie wordt er speelgoed aangekocht. Een hartverwarmend initiatief van Dani ël De Bruycker en zijn team, die opgetogen zijn met dit mooie resultaat. Warme mens, Dani ël De Bruycker, dankt alle deelnemers aan de paaseierenraap en het Sinterklaasfeest. H

ij heeft veel woorden van lof voor alle medewerkers en naar alle ouders en kinderen die langskwamen op de beide evenementen. ‘En nu op naar de volgende edities’, besluit de immer goedlachse Dani ël De Bruycker.

Reporter 17, foto’s DDL

X