Gavere stadskernvernieuwing: stand der werken

Gavere stadskernvernieuwing werken IMG_8513

Gavere, 24/06/2017 – In Gavere is het stadscentrum één grote bouwwerf. Er lijkt geen doorkomen aan. Dat heeft alles te maken met de ligging van de stad tegen de eerste heuvel van de Vlaamse Ardennen. Een reporter ging een kijkje nemen. (SjK)  


Wandel mee van de Kerk naar het gemeentelijke plein, dan verder tot aan de brug over de Schelde. Wanneer de Kolheren iets aanpakken, dan doen ze dat grondig.

Voor auto’s werd via de parking van de supermarkt (vlot bereikbaar) een doorsteek mogelijk gemaakt naar de parking van de sportaccommodatie. Vandaar geraakt u te voet aan het centrum. Het is allemaal wat moeilijk, maar wie in Gavere wil zijn, die geraakt er wel. Alleen opletten dat u de benen niet breekt want u wandelt dwars door een werf. Dat kan ook niet anders, want de belangrijkste doorgangsweg naar het hinterland ligt helemaal open.