Rock Zottegem met ‘Crazy Beer Bar’

PDV_Rock Zottegem 2.jpg

Zottegem, 29/06/2017 – Volgende week is het in Rock Zottegem-tijd. Met zoals gewoonlijk een stevige affiche en ook enkele nieuwigheden. Zo zal er een ‘Crazy Beer Bar’ zijn  waar festivalgangers die graag een speciaal-bier drinken aan hun trekken kunnen komen. (PDV)

PDV_Rock Zottegem (44)

De Crazy Beer Bar zal je vinden in de ‘Crazy Market’, een plek op Rock Zottegem waar festivalgangers kunnen proeven van de meer speciale festivalhapjes en drankjes. Naast Crazy Beer Bar vind je er een gezellige cavabar en enkele feestelijk ingerichte eetstandjes.”

Tickets

 Tickets voor ROCK ZOTTEGEM op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli en voor ROCK ZOTTEGEM on SUNDAY op zondag 9 juli zijn te verkrijgen via de website  www.rock-zottegem.be.

Voor een dagticket op vrijdag of zaterdag tel je 45 euro neer, voor een combiticket (vrijdag + zaterdag) betaal je 85 euro.

Een ticket voor ROCK ZOTTEGEM on SUNDAY met Marco Borsato en Stan Van Samang kost 35 euro.