Danny Hellinckx nieuwe voorzitter Rotary club Geraardsbergen

unnamed (1)

Geraardsbergen, 02/07/2017 –  Op vrijdagavond 30 juni 2017 vond in restaurant ’t Abtenhuis te Geraardsbergen de bestuurswissel plaats. Het voorzitterslint werd door uittredend voorzitter Wim Leerman over de schouders van Danny Hellinckx gelegd. (LB)

Danny Hellinckx, 56 jaar en zaakvoerder van E3iP, ziet de uitdagingen als voorzitter volledig zitten: “dit werkjaar bestaat onze club 25 jaar. 25 jaar lang werken we, op basis van de principes van Rotary International, om de vriendschap te versterken en goed te doen in onze stad en in de wereld. Dit jaar wordt een feestjaar, met heel veel activiteiten”.

Wim Leerman, 42 jaar, stadssecretaris in Aalst, kijkt tevreden terug als past-voorzitter op het afgelopen jaar. “Dit was een jaar waarin we de doelstellingen van Rotary gegoten hebben in actieplannen en acties. Met schitterende resultaten. We hebben dit jaar onder meer 16 527,90 EUR uitgegeven aan sociale acties en goede doelen”.

Aangezien elke euro opbrengst van fundraising naar goede doelen gaat, zeggen de uittredende en inkomende voorzitter bijna éénstemmig dat we zeker en vast meerdere goede doelen zullen vinden.

(Lisa Bilterijst)