Zin om bij orkest Con Animo Oosterzele te spelen?

DDL instaporkest (3)

Oosterzele, 01/07/2017 –  Heb jij ook zin om samen muziek te maken in het orkest van Con Animo Oosterzele? Dan ben je aan het goede adres bij de Oosterzeelse muziekvereniging. ( R17, foto DDL).

Onder de leiding van Dirk Vanhuyse startte de harmonie Con Animo in 2016 met een instaporkest. Con Animo merkte dat het voor jonge muzikanten niet evident is om direct met het groot orkest mee te spelen. Met het instaporkest legt Con Animo de lat een stuk lager.

DDL instaporkest (1)

Men wil je laten ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. Kriebels om eens vrijblijvend mee te spelen in het orkest van Con Animo? Wie met muziek in de buik is geboren, zal het vast naar zijn zin hebben bij Con Animo. Doen!

DDL instaporkest (2)

Er wordt een uurtje gerepeteerd op zondagvoormiddag in de sporthal van het GILO, Korte Ambachtstraat in Oosterzele. Dirk Vanhuyse zorgt er voor dat je meteen in de muziekstemming komt en dito sfeer. Wedden dat je er niet meer weg te slaan bent? Je bent van harte welkom in de gezellige Con Animo-familie.   Info:  instaporkest@conanimo.be.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Reporter 17, foto DDL