Leerlingen PTI Zottegem ontwerpen eigen sportshirt en bannen papieren schoolagenda

DSC_4124.JPG

Zottegem, 01/07/2017 – Xim Maes mag zich d é ontwerper van PTI Zottegem noemen. Uit de 63 inzendingen voor een nieuw sportshirt werd zijn ontwerp gekozen. (PDV)

De leerlingenraad van het PTI zette mee zijn schouders onder het project. Ondertussen mochten alle leerlingen van de eerste graad in ontvangst nemen. Ook zette de leerlingenraad stappen om definitief over te stappen naar ‘Smartschool’, een online tool waar leerlingen, leerkrachten en directie informatie kunnen uitwisselen en afspraken kunnen maken.

Het initiatief zou betekenen dat de papieren schoolagenda definitief naar de prullenbak verdwijnt. Om uitsluitsel te krijgen over hun voorstel namen de leerlingen contact op op minister van Onderwijs Hilde Crevits. Volgend jaar wil de leerlingenraad zich inzetten om de speelplaats van de school te ‘pimpen.’

(Pieter De Valkenaere)