Jeugd kan zich uitleven bij voetbalclub KVV Windeke  

DDL schelewindeke jeugd (1)

Scheldewindeke, 02/07/2017 –  KVV Windeke is op zoek naar jongens en meisjes die in augustus eens gratis willen meetrainen.  Iedereen van het geboortejaar 2012 tot en met 2007 kan nog aansluiten.  ( R 17, foto DDL).

Je krijgt van het KVV -jeugdbestuur maximale ondersteuning. Interesse? Zo ja, graag   een mailtje naar  jeugdwerking@kvvwindeke.be. Je ontvangt alle info.

Het jeugdvoetbal is een begrip geworden in Scheldewindeke. Het jeugdbestuur van KVV Windeke met kersvers voorzitter Erik Voets, Marc Meerschaut (erevoorzitter, terreinen, materiaal), Andy Rasschaert (ondervoorzitter, secretariaat, aansluitingen), Nancy Eliano (voetbalstage, randactiviteiten),   Tim Jolie (trainers, tornooien) en Els Verzelen (kledij), vormt een hecht team, hard werkend voor hun hartsclub KVV Windeke.

In de catacomben hoor je alleen maar verkondigen hoe goed de sfeer is bij wit-zwart. KVV Windeke behaalde dit jaar het footpass label (basic). ‘Quality club’, en of ze fier zijn. Het jeugdbestuur is op zoek naar een paar trainers. Spreekt deze uitdaging je aan, stel dan je kandidatuur. Je voelt je onmiddellijk thuis in Windeke, want KVV straalt nog steeds een kenmerkende familiare sfeer uit.

De werkomstandigheden en de ambities zijn de elementen die je over de streep moeten halen om jeugdtrainer te worden van KVV Windeke. Aan u om de ambities waar te maken. Zet een dynamische ploeg op de rails. Een goed beleid, een goede jeugdwerking, een hartelijke sfeer, een toffe entourage zijn de troeven. Kandidaat trainers mailen als de bliksem naar  jeugdwerking@kvvwindeke.be,andy.rasschaert@kvvwindeke.be

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Reporter 17, foto’s DDL