Oosterzeelse wandelclub organiseert Midzomertocht in Oordegem

DDL oosterzele wandeling midzomer oordegem (5)

Oordegem, 2 juli 2017. In volle vakantietijd geven we je graag een tip. Zin om eens mee te wandelen? Wil je de absolute rust, zicht op unieke landschappen, zalige plekken midden in de natuur, dan moet je op zaterdag 15 juli   naar de Midzomertocht in Oordegem. ( R 17, foto DDL)

De Oosterzeelse wandelclub nam jaren terug het initiatief om Oordegem en zijn omgeving in de kijker te plaatsen. Een ding is zeker, Oordegem heeft alles in huis om je een heerlijke wandeling in de natuur te bezorgen. Altijd weer ontdekken. De 6, 10, 14, 18 en 21 km lange wandeltocht biedt heel wat mogelijkheden. Aan u de keuze. Nieuwe horizonten verschijnen. Kom genieten van het landelijke karakter van Oordegem. Liefhebbers van natuur en cultuur komen volop aan hun trekken. De tocht slingert langs Uilebroek, Kraaienhoek, zandgroeve, grot O.L.Vrouw van Lourdes, Tomt, Diepenborg, Smoorbeek, Strijmeers, Vlekkem, Kattenbos.

Wie een mooie trip in volle vakantietijd op het oog heeft, is met de 23 ste Midzomertocht in Oordegem aan het juiste adres. De korte afstanden zijn voor gezinnen en rolstoelgebruikers ideaal. Het licht golvend landschap biedt heel wat mogelijkheden om een afwisselende en boeiende wandeling te maken. Wandelen in de regio Oordegem, daarin moet iedere wandelaar zijn gading vinden. Bewonder de mooie landschappen en de vele panorama’s. Geniet van de gezonde lucht. Uiteraard wenkt na de tocht het Ontmoetingscentrum, Oordegemdorp 29 in Oordegem. In het Ontmoetingscentrum kan je genieten van streekbieren, koffie,…

Nooit meegewandeld?

De Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw blijft op zoek gaan naar sportievelingen die gewoonweg eens willen wandelen. De passie voor het wandelen. Aan de wandeltochten houden de deelnemers de beste herinneringen over. Leuk toch, om op je eigen ritme intens genieten van vaak ongekende maar prachtige stukken natuur. Gelijk welke afstand, het blijft tof. Kruis snel zaterdag 15 juli aan in je agenda. Deze wandeltocht wil je toch niet missen?

DDL oosterzele wandeling midzomer oordegem (5)

Aarzel niet om in te schrijven. Wie nooit meewandelde krijgt de kans om kennis te maken met de ronduit schitterende Oosterzeelse wandelclub Land van Rhode vzw. Graag een sportieve en ontspannende dag tijdens jouw vakantie? Dan moet je naar Oordegem. Je kan de tocht aanvatten tussen 7 u en 15 u. Nog vragen? Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96,  erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12,  diana.scheirlinck@skynet.be.

                                                                                                                      Reporter 17, foto’s DDL