Mongoolse winkeldieven in Oudenaarde

00

Oudenaarde, 05/07/2017 – Het parket laat weten dat de politie van Oudenaarde gisterennamiddag verwittigd werd van meerdere diefstallen in winkels gelegen in het Retail Shoppingcenter aan de Westerring te Oudenaarde.

De politiediensten konden, op aanwijzen van een getuige, een voertuig onderscheppen waarin na controle tal van voorwerpen, vooral kledij, snoepgoed en drank werden aangetroffen afkomstig van deze diefstallen.

De bestuurder en de passagiers van dit voertuig, een 32-jarige man en twee vrouwen van respectievelijk 32 en 34 jaar, allen van Mongoolse nationaliteit en zonder gekende woon-of verblijfplaats in BelgiI ë, werden opgepakt en  zullen vandaag voorgeleid worden voor de onderzoeksrechter te Oudenaarde.

Twee van de drie personen zijn reeds politioneel gekend voor gelijkaardige feiten. Het parket vraagt hun aanhouding.