Topper in de regio: burchtconcerten in Herzele

0 (9)

Herzele, 05/07/2017 –  De zomervakantie kondigt zich aan en zo ook  de lokale concerten genre de parkconcerten in Zottegem en Oosterzele.  In Herzele was het gisterenavond al raak met het eerste burchtconcert. (DDL)

De burchtconcerten zijn al aan hun 15de editie toe. De gemeente Herzele is dit jaar sponsor in plaats van organisator en dat scheelt in de wijze waarop de organisatie wordt aangepakt. De opener gisterenavond was er een van formaat: Soulbrothers.

De driekoppige groep met Charel van Domburg, bekend van The Magical Flying Thunderbirs, Vincent Goeminne van The Dinky Toys en Wim Soutaert. Het is een zogenaamde partyband die het publiek in no time meekrijgt, ook in Herzele gisterenavond. De volgende bands: 11 juli VC De Gies, 18 juli Bulsjivism, 25 juli Bal Musette staan   op de wachtlijst

Meer info over de parkconcerten in Zottegem via deze link.

(Danny De Lobelle)