Stadspark Ninove is ontmoetingsplek tijdens zomermaanden

00

Ninove, 05/07/2017 –  In de zomermaanden, juli en augustus, wordt een stukje stadspark omgevormd tot een gezellige ontmoetingsplek. Schepen Katie Coppens (Samen), o.a. bevoegd voor ‘integratie’, is initiatiefneemster van dit sfeervol initiatief. (SR)

“De stad Ninove zet zelf een aantal evenementen op touw , maar laat vooral veel ruimte voor initiatief van inwoners of organisaties binnen Ninove. Deze kunnen allerlei toffe, kleinschalige activiteiten organiseren. De stad plaatst een zithoek en schept sfeer in het park. Hier kunnen alle inwoners samen ontspannen, ontdekken en ontmoeten.”

De zithoek is de ideale plaats om af te spreken met mensen die je kent. Een gezellige zondag namiddag met het gezin, aperitieven met je collega’s, een spelletje petanque met vrienden, samen koffie drinken met vriendinnen, …. Het kan allemaal. Je kan natuurlijk ook gewoon in je eentje genieten van de rust. Zalig niksen in de zomerzon of genieten van een goed boek. Onze zithoek is het ideale plekje om te ‘ontspannen’.

Misschien geniet je van lekkere koekjes, beleef je een intiem akoestisch optreden of volg je een leuke workshop. Het park wordt deze zomer een plek waar je je talent kan delen. Alles wat sowieso in het park mag, kan je in onze zithoek organiseren en ‘ontdekken’. Misschien ontdek je dankzij Sfeer in het Park wel eens iets nieuws!

De zithoek is eerst en vooral een ontmoetingsplaats. Je komt een oude bekende tegen of je leert een nieuwe stadsgenoot kennen.

Voor anderstalige inwoners is dit een uitgelezen kans om Nederlands te oefenen. Jouw activiteit registreer je via  sfeerinhetpark@ninove.be.

Een overzicht van alle geplande activiteiten kan je terugvinden op de facebookpagina ‘Sfeer in het Park’

(Sophie Richez)