Leerlingen Campus Bevegem hebben het hart op de juiste plaats

Villa Rozerood.jpg

Zottegem, 16/07/2017 – Op 19 mei organiseerden de leerlingen van het Onze-Lieve-Vrouwcollege Campus Bevegem een quiz ten voordele van Villa Rozerood. Deze quiz bracht niet minder dan 2000 euro op. Vol trots overhandigden zij hun cheque aan de directeur van dit zorgverblijf in De Panne.

Villa Rozerood  is een vakantieverblijf voor gezinnen met kinderen met een ernstige beperking of ziekte tussen 0 en 18 jaar. Villa Rozerood creëert een omgeving waar niet alleen het zieke kind een gepaste zorgondersteuning krijgt, maar waar zowel het zorgkind als de ouders, broers en zussen daarenboven de dagdagelijkse zorgen eindelijk eens achter zich kunnen laten.

Op de foto in de bijlage ziet u van links naar rechts: de begeleidende leerkracht Jan Raeman, leerlingen Charle Goossens, Robin Mortier, Victor Coolens, Thomas Lenssens en directeur Mohsen Zagheden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X