Zomeractie moet wekelijke markt in Sint-Lievens-Houtem aantrekkelijker maken.

unnamed

Sint-Lievens-Houtem 20.07.17 : Zaterdag 29 juli om 16 uur is het zover. De eerste winnaar van de zomeractie van de wekelijkse markt in Sint-Lievens-Houtem wordt bekendgemaakt door schepen voor markten, Sabrina Coppens. (HDK)

De bezoekers van de wekelijkse markt kunnen bij iedere aankoop, hun gegevens op een bonnetje schrijven en bij de marktkramers deponeren in daarvoor bestemde doos. Dit kan de hele zomer lang. Op zaterdag 29 juli en 26 augustus 2017 wordt een gelukkige winnaar getrokken uit alle deelnemers. Die persoon wint een mooie, gevulde boodschappentrolley.

De wekelijkse markt vindt iedere zaterdag plaats van 14 tot 17 uur in de Sen. Verbrugghenlaan / Schoolstraat. Voor meer informatie kan u terecht bij de schepen voor markten, Sabrina Coppens, M  0495 89 68 94,  sabrina.coppens@sint-lievens-houtem.be.

(Herman De Knijf,  Foto : Gemeente Sint-Lievens-Houtem)