Merelbeke: Daniel De Ridder en Nadia Roers 50 jaar getrouwd

Naamloos-1

Merelbeke, 09/08/2017 –  Zaterdag werden De Ridder Daniel en Roers Nadia ontvangen in de raadszaal te Merelbeke voor de viering van hun 50ste huwelijks verjaardag. (DDL)

0 (2)

Daniel en Nadia huwden op 12 augustus te Gent en hebben een zoon Frank en een dochter Inge en één kleinkind. Beiden stonden in het onderwijs lagere school, Daniel eerst in Maldegem en daarna in Aalst, Nadia stond in het gemeenschaps onderwijs De Linde.

DDL merelbeke gouden brl De Ridder Daniel en Roers Nadia (1)

Daniel zit in het verenigingsleven en is een voorstander van sport op school. In zijn jeugd was hij speler van korfbal, werd daarna trainer en coach van verschillende wereld ploegen onder andere Nieuw-Zeeland , Turkije en Belgisch korfbal ploegen.  Nadia vult de tijd na het huishouden in al wandelend en in de wintermaanden maak ze handwerkjes, vooral breien.

0 (1)

(Danny De Lobelle)