Glazen dak voor markthal Sint-Lievens-Houtem

unnamed (1)

Sint-Lievens-Houtem, 16/08/2017 –  De nieuwe markthal van Sint -Lievens-Houtem  met een oppervlakte van 2.000 m2  krijgt een glazen dak. Hierna het beeldverslag van onze fotograaf L.A.M.P.  (HDK, L.A.M.P.)

Vandaag 16 augustus 2017 werd gestart met de montage van het glazen dak op de staalconstructie van de nieuwe markthal. De aannemer hoopt op nog enkele dagen mooi weer, dat werkt gemakkelijker zegt hij, en er zijn minder risico’s dan bij regen en windstoten.

Schepen Tim De Knijf is blij met de stand van zaken en hier en daar worden de laatste  tegels gelegd van het mooie voetpad rondom de nieuwe markt. Ook aan enkele verbindingswegen wordt hard gewerkt en het ziet er naar uit dat binnen enkele weken alle “wegen naar de markt” zullen leiden…

(Herman De Knyf, foto’s L.A.M.P)

X