‘Gaudeamus in concerto’ in Sint-Amanduskerk Moortsele

DDL moortsele gregoriaans koor Gaudeamus

Moortsele, 17 augustus 2017. Hoe vaak krijgt een mens de kans om eens te komen luisteren naar een Gregoriaans koor? Zondag 10 september om 17u dus, en het zou zonde zijn om dat te missen in de Sint-Amanduskerk in Moortsele. (R 17, foto DDL).

Het Gregoriaans koor Gaudeamus uit Moortsele wil u alvast laten wegdromen van een zalig concert. Liefhebbers van Gregoriaanse gezangen kunnen alvast beginnen watertanden. Er worden verschillende Gregoriaanse liederen gezongen uit de verschillende kerkelijke periodes van het jaar. Je krijgt van het Gaudeamus koor pareltjes te horen, afgewisseld met klassieke gitaar.

Het koor zal je op zondag 10 september graag verwelkomen met je partner, familie, kennissen in de Sint-Amanduskerk in Moortsele. Plezier dat je met velen deelt, is plezier dat zichzelf vermenigvuldigt. Een ideale gelegenheid om een heerlijk avondje te beleven. Maak tijd voor cultuur. ‘Gaudeamus in concerto’ zal indruk maken. Smul mee van de verrassing die het koor Gaudeamus je op het concert te bieden heeft. Gregoriaanse gezangen door een enthousiast koor. Gedreven en gemotiveerd.

Na het concert wordt je een drankje aangeboden, en kan je nog wat bijpraten. Toegangskaarten tegen 10 euro zijn verkrijgbaar via mail:  dirkvanhijfte@scarlet.be,   0497 / 37 53 60.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Reporter 17, foto DDL
X