Merelbeke: Gouden bruiloft voor Fernand De Raeve en Jeannine De Clercq

dddddd

Merelbeke, 19/08/2017 –  Fernand De Raeve en Jeanine De Clercq Jeannine werden uitgenodigd in de raadszaal van Merelbeke.

Fernand en Jeannine huwden op 9 augustus 1967 in Merelbeke. Ze hebben 2 zonen Benny en Kenny, die samen zorgden voor 3 kleinkinderen. Fernand werkte eerst als arbeider bij een bloemist, daarna als metser om ten slotte bij de gemeente Merelbeke als grafdelver te eindigen. Hij verzorgde meestal de begraafplaatsen in de verschillende deelgemeenten. Zijn vrije tijd brengt hij door in de groentenhof of op de fiets als toerist voor 60 tot 80 km. Jeannine doet het huishouden een heeft in het begin 13 jaar als stikster in een textielatelier van beddengoed gewerkt. Tussen door vind je ze in de bloementuin.

(Danny De Lobelle)