Gezocht: schilderijen van overgrootvader

overgrootvader.jpg

Burst, 22/08/2017 – De achterkleinkinderen van Remi Beerens zijn op zoek naar de schilderijen van hun overgrootvader. Remi Beerens was woonachtig in Burst. Hij schilderde Breughel taferelen en portretten.

Velen onder de Burstenaars hebben in de gemeenteschool van Burst wel ooit het schilderij gezien aan de refteringang of zijn huis dat aan de zijkant beschilderd was. “Het doel van onze zoektocht is om een fotoboek samen te stellen van alle schilderijen voor mijn pepé Georgke, Remi zijn Beerens zijn zoon, zijn verjaardag”, aldus Silke Beerens. Hieronder enkele foto’s van de schilderijen die reeds verkocht werden aan een onbekende persoon uit Lede.

Contact via silke-beerens@hotmail.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X