VIDEO: Chiro Strijpen viert 50-jarig bestaan met feestweekend!

50 jaar chiro strijpen (2)

Strijpen, 26/08/2017 –  De Strijpense jeugdbeweging viert in 2017 zijn 50-jarig bestaan. Wat begon in 1967 met een gespreksgroep voor jongeren vanaf 16 jaar groeide uit tot een actieve chiro met meer dan 100 leden tussen 6 en 18 jaar. Een verjaardag die niet onopgemerkt voorbij kan gaan. Op 1,2 en 3 september wordt het terrein aan het nieuwe chirolokaal omgebouwd tot een echt feestterrein.

https://www.youtube.com/watch?v=bVhMh1v0GSs

Vrijdagavond 1 september wordt een echte streekavond met streekbieren en bands uit eigen streek. Six & Sara, Grey Nomads, Ben & Berry, Quilnyd en Sam staan er op het podium. Op zaterdag 2 september starten de festiviteiten al in de namiddag met kinderanimatie. Er is voor jong en oud wat te beleven: springkasteel, kindergrime, peuterdorp, volksspelen, chirospelen, gezelschapsspelen van Reuzespelplezier, zonneterras,… ’s Avonds betreedt headliner Yevgueni het podium. Radio Negra, Good Times Temple, MaybeSonic en Djamor vervolledigen de affiche. Zondag 3 september wordt het feestweekend afgesloten met een reuzeBBQ.

Nieuw lokaal Chiro Strijpen feestweekend 1.jpg

De festiviteiten gaan door op het terrein aan het nieuwe chirolokaal van Chiro Sint-Andries Strijpen/Sint-Goriks, Sint-Andriessteenweg 159A. Het afgelopen jaar werd daar hard gewerkt aan een nieuw onderkomen voor de chirowerking. Tickets voor de festiviteiten zijn ter plaatse te verkrijgen of vooraf te koop bij de leiding en in volgende Zottegemse caf és: De Platte Batterie, De Vierklaver en Kaffee Planchee.