Schrijf je in voor karate in Zottegem!

Clubfoto 2016 - 2017.jpg

Zottegem, 28/08/2017 –  Vanaf vrijdag 1 september 2017 kan je bij Zottegemse karateclub Shotokan  opnieuw terecht voor een nieuw sportief seizoen.

De club kan jaarlijks rekenen op een vast ledenbestand van +/- 65 actieve leden, waarvan 1/3 jeugd en 2/3 volwassenen (vanaf 14j.). De martiale trainingen worden hervat nadat de zon en de ermee gepaard gaande temperaturen alle energie heeft aangevuld. De club hoopt hierbij haar vaste clubleden alsook nieuwe gezichten te mogen verwelkomen.

Zoals bij de start van elk nieuw seizoen worden er zoals steeds aan geïnteresseerde sportievelingen initiatielessen aangeboden gedurende de volledige maand september. Zowel zij die graag hun fysieke en/of hun mentale grenzen wensen te verleggen zullen de martiale shotokan-stijl zeker weten te appreci ëren. Deze lessen gaan steeds door in de Stedelijke Sporthal de Bevegemse Vijvers op zowel woensdag als vrijdag, voor de jeugd van 18u00 tot 19u30 en voor de volwassenen van 19u30 tot 21u00.

Kinderen die interesse hebben in karate kunnen starten vanaf de leeftijd van 8 jaar, de jongvolwassenen vanaf 14 jaar kunnen reeds de groep van de volwassenen vervoegen. Losse kledij en de nodige energie volstaan om aan de gratis initiatielessen te kunnen deelnemen.

Zowel de competitieve alsook de recreatieve sporter zal zich zeker verder kunnen ontwikkelen binnen de club dankzij haar gedreven trainers. Zo behaalden de competitieve clubleden vorig seizoen een aantal knappe podiumplaatsen, met in het bijzonder Robin Van Elsuwege die Belgisch Kampioen werd te Braine l’Alleud.

Daarnaast zal de club ook dit seizoen op 10 maart 2018 opnieuw haar jaarlijkse karatestage organiseren, dit telkens onder de technische leiding van de hoofdlesgever van Belgi ë, zijnde Sensei Sergio Gneo 7de DAN JKA.

Meer informatie over karate in zijn totaliteit en de club is terug te vinden op onze website www.shotokan.be en onze facebookpaginashotokankarateclubzottegem.

X