Ga vandaag fietsen met Landelijke Gilde & KWB Oosterzele!

DDL gezinsfietstocht kwb & landelijke gilde oosterzele 1

Oosterzele, 03/09/2017 – De Landelijke Gilde & KWB Oosterzele slaan de handen in elkaar en organiseren vandaag een fietstocht voor het ganse gezin.  Je kan inschrijven vanaf 13 u 30.  Fiets mee, de fietstocht heeft jou veel moois te bieden. (R 17, foto DDL).

De recreatieve gezinsfietstocht van ongeveer 30 km slingert over mooie landelijke wegen. Een tocht waar iedereen zal van genieten. Wie meefietst, hoeft zeker geen wielerkampioen te zijn. De Landelijke Gilde en KWB Oosterzele smijten hun troeven op tafel: in groep, rustige wegen, unieke landschappen, aangepast tempo, gratis tombola, gratis boterham met kaas of kop en koffie of chocolademelk. Deelnemen kost twee euro voor de leden van Landelijke Gilde en KWB, niet —leden betalen drie euro. Vertrek en aankomst IZOO, Dorp 48 in Oosterzele. Je kan inschrijven vanaf 13 u 30. Om 13 u 45 start het fietsen in het groen, in de enig mooie fusiegemeente Oosterzele.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle