Atelier 71 stelt tentoon: 18 kunstenaars maken 7 expo’s

DDL merelbeke tentoomstelling atelier 71 1

Merelbeke, 04/09/2017 –  De start van het nieuwe schooljaar is meteen ook de start van een nieuwe reeks tentoonstellingen van schilderscollectief Atelier 71 in Merelbeke. De kunstkring bestaat al 46 jaar.

Elke week komen de kunstenaars samen om verder te schilderen aan hun eigen werk, onder begeleiding en impuls van enkele geschoolde kunstenaars. De dienst cultuur van de gemeente toont de werken van de leden van Atelier 71 het hele jaar door, in Pastorie Munte en in GC ’t Groenendal. Op 1 september bijten drie kunstenaars de spits af met een tentoonstelling in het gemeenschapscentrum: Annette Coppieters, Marie-Louise Steyaert en Godelieve Cnudde.

Programma

De kunstenaars van wie je van 1 september 2017 tot en met 21 mei 2018 werken te zien krijgt, zijn:

Karline BultynckGodelieve Cnudde – Annette Coppieters

Nestor De Sutter – Gratien Hebben – Barbara Jeunieaux

Ria Lejeune – Anny Mortier – Christiane Potvin – Josepha Roels

Marie-Louise Steyaert – Frans Timmerman – Greta Tyteca

Walter Van Caeneghem – Julien Van Damme

Hetty Verswijveren – Jenny Volckaert – Diana Wyckaert

Je vindt de precieze data van alle tentoonstellingen in de overzichtsfolder. Heb je zin om zelf creatief aan de slag te gaan? Sluit je dan aan bij Atlier 71! Drie dagen per week kan je gaan schilderen, tekenen of aquarellen: op zondag (10 tot 12 uur), op dinsdag (19 tot 22 uur) en op donderdag (14 tot 17 uur). Voor meer info neem je contact op met Gratien Hebben (gratien-hebben@skynet.be).

DDL merelbeke tentoomstelling atelier 71 4

Meer info

Liesbet Termont

dienst cultuur

cultuur@merelbeke.be

T09 210 35 80

X