Gouden huwelijk voor Johnny De Bosschere  en Yoande Dick

DDL merelbeke gouden br De Bosschere Johnny — Dick Yolande (12)

Merelbeke, 04/09/2017 –  Zaterdag werden Johnny De Bosschere en Yoande Dick ontvangen in de raadszaal van het gemeentehuis   in Merelbeke ter gelegenheid van hun gouden huwelijksverjaardag. (DDL)

Johnny en Yoande huwden op 29 juli 1967 in Gent en hebben een dochter Anouk en één kleinkind. Johnny was bediende als technicus scheikunde labo bij UCB/ICT. Hij speelde minivoetbal in zijn jeugd en gaat nog regelmatig supporteren. Hij is in het verenigingsleven, onder andere als als voorzitter van de seniorenraad. Yoande was onderwijzeres in het eerste en derde studiejaar in het Klaverke in Destelbergen. Tussendoor tuinierde ze en nam ze deel aan het verenigingsleven rond de wijk Flora Viva, Bwp Flora,…

DDL merelbeke gouden br De Bosschere Johnny — Dick Yolande (13)

(Danny De Lobelle)

X