Andr é zet de burgemeester van Ninove op haar paard

Jaarmarkt Ninove

Ninove, 07/09/2017 –  Mooi gezegde iemand op zijn paard zetten, daar kennen ze in Ninove wat van. (FDS)

Andr é De Coninck de voorzitter van de Landbouwcomice Ninove kon samen met zijn ploeg medewerkers op een succesvolle jaarmarkt terug blikken. Een massa belangstellenden kuierde bij een uitstekend weertje door de straten Ninove. Andr é bedankte het voltallige stadsbestuur voor de medewerking die de landbouwers van de stad Ninove mogen ontvangen. Niet in het minst bij de organisatie van de jaarlijkse vee- en paardenprijskamp tijdens de jaarmarkt.   . Tania De Jonge burgemeester van Ninove kon aan de verleiding niet weerstaan om op de rug van een echte Brabants boerenpaard te klimmen. Ze had wel niet verwacht dat het een rondrit ging worden door de straten van Ninove, een ongewoon beeld zonder zadel op een kloek Brabants trekpaard. De Wortelstad ook sinds de Middeleeuwen de oudste, de stoutste en de wijste   der steden genoemd had er een attractie bij.

(Freddy De Schuiteneer)

X