Gouden bruiloft Roger De Bruycker en Anna Huyge

DDL merelbeke gouden brl de bruycker roger en huyge anna

Merelbeke, 10/09/2017 – Vorige week zondag ontvingen Roger De Bruycker en Anna Huyge hun familie en vrienden in Salons Caipirinha ter gelegenheid van hun gouden huwelijksverjaardag.

2017 09 03 merelbeke gouden brl de bruyker roger en huyge anna (17)

Roger en Anna huwden op 26 juli 1967 in Merelbeke. Ze hebben een dochter Christine en twee kleinkinderen. Roger was eerst 18 jaar arbeider  bij de bloemisten na een examen voor De Post te doen werd Roger 23 jaar postbode in de streek Melle, Scheldewindeke, Sint Lievens Houten, meestal was hij invallende postbode voor collega s.

Na de ronde vond Roger nog even tijd om zijn eigen konijnen te kweken. Anna was poetsvrouw in het postkantoor te Scheldewindeke, het huishouden en de zorg voor kinderen en kleinkinderen was haar taak. Ze vond rust door handwerkjes en het naaien van kleren voor het gezin.

2017 09 03 merelbeke gouden brl de bruyker roger en huyge anna (22)

(Danny De Lobelle)

X