Groen Melle wil dat je meeschrijft aan verkiezingsprogramma

Groen Melle.jpg

Melle, 12/09/2017 –  Groen Melle nodigt alle Mellenaars uit om op woensdag 20 september hun idee ën te geven voor het verkiezingsprogramma waarmee de partij in 2018 naar de stembus gaat.

Voorzitter Tijl De Witte: “Inspraak en participatie zijn voor Groen Melle belangrijk en we brengen dit ook graag in de praktijk. Op woensdagavond 20 september luisteren we hier graag naar in GOC Gontrode en nadien gaan we hier verder mee aan de slag. Niet in een of ander achterkamertje, maar in alle openheid: het verslag van deze avond zal nadien op onze website (www.groenmelle.be) te lezen zijn en iedereen zal hierop kunnen reageren.”

Wie er niet bij kan zijn, maar graag zijn of haar idee ën wil delen, kan die altijd bezorgen aan een van de mandatarissen of bestuursleden of via info@groenmelle.be.

X