‘Hoe wil ik het einde van mijn loopbaan plannen?’

PDV_Peter Roman 1.jpg

Zottegem, 12/09/2017 –  Op maandag 25 september gaat in Zottegem een eindeloopbaanavond door. Daar komen mensen die aan het einde van hun loopbaan staan te weten welke mogelijkheden ze juist hebben.

“Op welk pensioen heb je recht? Is een landingsbaan iets voor mij of kan ik eventueel op brugpensioen? Kom ik wel in aanmerking voor vervroegd pensioen? En wat als ik na een langdurige ziekte opnieuw aan de slag wil gaan? Het antwoord op deze en meer vragen, voordelen, nadelen en tips kom je te weten op de infoavond. Vanzelfsprekend is er achteraf ook de mogelijkheid om jouw specifieke situatie verder door te nemen met de experten.” zegt Peter Roman (voorzitter sp.a Zottegem).

Voor de eindeloopbaanavond slaan sp.a Zottegem, ABVV en Bond Moyson de handen in elkaar om mensen te informeren. De avond gaat door op maandag 25 september om 19u30 in het Volkshuis (Markt 8, Zottegem). Toegang is volledig gratis, inschrijven vooraf is niet nodig.

https://www.facebook.com/events/114834629200955/

X