Zakenman ontvoerd naar Ellezelles en Ronse

logo_politie_3

Ronse, 16/09/2017 – Het parket laat weten dat gisteren een 27-jarige man slachtoffer werd van een gijzeling, een zogenaamde tiger-kidnapping.

Het slachtoffer werd ’s morgens, bij het verlaten van zijn appartement in Brugge, opgewacht door drie verdachten. Hij werd permanent onder bedwang gehouden. De verdachten eisten een grote som geld en reden met het slachtoffer – onder bedreiging – naar Eke, Ellezelles en Ronse. In de namiddag gingen ze met het slachtoffer naar een bankfiliaal in Ronse. Daar kon het slachtoffer vluchten en de politie verwittigen. De politie kwam onmiddellijk ter plaatse en kon de drie verdachten arresteren.  De verdachten, drie broers uit Antwerpen, tussen 29 en 38 jaar, werden gisteren voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Oudenaarde.