Aliens vernietigen de wereld op zaterdag 23 september 2017. Zottegem heeft een oplossing.

aliens in zottegem vuilzak

Zottegem, 18/09/2017, satire – Volgens Christelijke becijferaars zal de wereld binnen enkele dagen tegen planeet Nibiru botsen. Dat is zeker! Het staat zo in de Bijbel en het wordt bevestigd door de stand van een Egyptische pyramide. In Zottegem hebben ze een oplossing gevonden om het Armageddon te overleven.  

Er waren al duidelijke tekens van het naderende onheil.

Op de dag van de zonsverduistering, die op 2 augustus een zwarte streep over Amerika trok, is de donkere planeet ons zonnestelsel binnen gekomen. Dat verwoorden publicaties zoals The Sun  en belief.net.

Blijf rustig en zoek bescherming.

Nog enkele dagen geduld en de aantrekkingskrachten van de beide werelden zullen krachtige orkanen, aardbevingen en vulkaanuitbarstingen veroorzaken. De index zal door het dak gaan en de inflatie stuikt in mekaar. Mogelijk zal het standbeeld van Lamoraal terug water beginnen plassen, maar het debiet zal onder dat van de Zwalm en Geraardsbergen blijven. Sla de hoogstnoodzakelijke voedingsmiddellen in: mattentaarten, geutelingen en Adriaen Brouwertaartjes.

Wij zijn in paniek ten rade gegaan bij de beroemde Prof. Ig. Ewan O’ Don de Bernissart die in De Beiaard al vaak voor duiding heeft gezorgd wanneer simpele mensen het al lang niet meer snappen.

De Beiaard : Professor, wat is de oplossing voor dit probleem?

Prof. Ig. Ewan O’ Don : Ik kan de angst van gewone mensen begrijpen. Ik was al een poos op de hoogte van de bedreiging en zorgde, in samenwerking met de gemeenteraad van Zottegem, voor een oplossing. Het echte probleem is niet de rampspoed die ons zal treffen. Er zullen Aardbevingen zijn in Bakel en tsunami’s op de Dender en de Schelde. Voor de Vlaamse Ardennen raad ik aan dat iedereen naar Geraardsbergen trekt. Daar is het hoog en er is steeds drinkbaar water van het manneken. De muur zal het grootste leed tegen houden.

De Beiaard : Jamaar, potverdekke, zeg dan toch wat het echte probleem is?

Prof. Ig. Ewan O’ Don : Helaba! Kalm aan h é lastigaard of ge kunt het zelf uitzoeken. Maar er is geen tijd te verliezen want op de planeet Nibiru woont een krijgszuchtig intelligent ras, dus niet verwant aan dat van onze planeet volgens socioloog R. van Velzeke, dat er van zal profiteren om onze Aarde te veroveren.

De Beiaard : Wat moet de bevolking doen?

Ik kan bevestigen dat er geen andere oplossing is dan de onderwerping of de collaboratie! We moeten ons vel redden als we de mensheid willen laten voort bestaan. Resistance is futiel. We zullen geassimileerd worden!

De Beiaard : Ja, lap! Net nu we weer wat lezers begonnen te krijgen,…

Prof. Ig. Ewan O’ Don : We moeten de aliens tonen dat we hen welkom heten. En daarom ontwikkelde ik, in opdracht van de notabelen van stad Zottegem, een universeel teken dat ze zeker zullen begrijpen. Heeft heeft de vorm van een digitaal aanvalswapen, dus in het laser-blauw, gevangen in een geel veld dat bovenaan is afgerond, zoals de zon en de planeten, en van onder scherp is, zoals een pakske met goudgele frietjes. Hun taal bestuderen we in het geheim al enkele jaren, dus daaronder staat een niet mis te verstane boodschap.

Enkele dagen geleden heeft Stad Zottegem als eerste het logo in gebruik genomen. Nu nodigen we alle andere gemeenten uit om hetzelfde te doen, of als ze het beter kunnen, hun eigen logo te ontwerpen.  aliens in zottegem
Reporter ter plaatse: Sjarel Klak.
Beeldmateriaal : Prof. Ig. Ewan O’ Don de Bernissart.