Land- en Tuinbouwraad, LG en gemeente Oosterzele organiseren Fietssneukeltocht ‘Toeren bij de Boeren’

DDL oosterzele toeren bij de boeren (5)

Oosterzele, 19/09/2017- Het zal op zondag 1 oktober opnieuw de moeite waard zijn om deel te nemen aan de Fietssneukeltocht ‘Toeren bij de Boeren’, een lovenswaardig initiatief van het gemeentebestuur Oosterzele, de Land- en Tuinbouwraad en de Landelijke Gilden. Tijdens de fietstocht van ongeveer 35 km worden vier bedrijven in de kijker gezet. (R 17, foto’s DDL).

Op de achtste editie van ‘Toeren bij de Boeren’ krijg je een unieke kans om Paardenosteopathie   & revalidatie ‘Jürgen Barczuk’ (Scheldewindeke), Loonwerkbedrijf ‘De Vos — D’Hauwers’ (Velzeke), Landbouwbedrijf ‘Guido & Bert Van Mieghem’ (Velzeke), Biologische geitenboerderij ‘Klavertroef (Scheldewindeke) te bezoeken. Op elk bedrijf wordt een stop gemaakt en ga je achtereenvolgens kunnen genieten van aperitief met hapje, middagmaal, koffie met gebak, proevertjes,…

Deelnemen kost 18 euro, kinderen tot 12 jaar betalen 9 euro. Snel wezen. De kaarten vliegen elk jaar snel de deur uit. Wees erbij en beleef een zalige dag. Kaarten zijn tot en met 27 september verkrijgbaar bij de Landelijke Gilden en in het gemeentehuis Oosterzele. Je kan ook reserveren via overschrijving op BE51 7370 2383 4862 van de Land- en Tuinbouwraad met vermelding van naam, kind of volwassene, keuze warme beenhesp of vegetarisch. Bestelde en betaalde kaarten liggen ter beschikking aan het onthaal. Afsluiter in de Paardenosteopathie & — revalidatie Jurgen Barczuk in de Schaperstraat 7 in Scheldewindeke, de start- en aankomstplaats van de Fietssneukeltocht ‘Toeren bij de Boeren’. De route is digitaal beschikbaar op  http://www.routeyou.com/onder  ‘Toeren bij de Boeren 2017’.

Meer info

Schepen voor Land- en Tuinbouw, Els De Turck, 0498 / 12 76 22 ,  de.turck.els@telenet.be, Etienne De Muelenaere, voorzitter Land- en Tuinbouwraad,  etienne.demuelenaere@telenet.be, secretaris Land- en Tuinbouwraad Ronny Meerpoel, 09 / 363 99 35,  ronny.meerpoel@oosterzele.be.

(Reporter 17, foto’s DDL)