Andr é en Lucie zijn 60 jaar getrouwd!

DDL oosterzele diamanten brl waeytens andr é en bovijn lucie (1)

Oosterzele, 23/09/2017 – update – Andr é Waeytens Lucie Bovijn ontmoetten elkaar op een bal in de Broedermin in Balegem dat toen bekend stond als ideale plek om ‘een lief op te doen.’ (DDL)

DDL oosterzele diamanten brl waeytens andr é en bovijn lucie (3)

Andr é en Lucie zijn geboren en getogen Balegemaaren. Ze  huwden op 13 september 1957 en hebben drie kinderen: Carine, Philip en Ronny.  Deze zorgden op hun beurt voor vijf kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. Andr é was arbeider aan de spoorweg met standplaats Gentbrugge, in de vrije tijd kon je hem vinden in zijn groententuin. Lucie deed het huishouden en tussendoor stikte ze als thuisarbeidster voor een atelier. Nu lost ze graag kruiswoordpuzzels op.

(Danny De Lobelle)

 

X