Julien en Luciene zijn 50 jaar getrouwd!

DDL oosterzele gouden brl de meyer julien en oosterlinck lucienne (1)

Oosterzele, 24/09/2017 – Julien De Meyer Julien en Luciene Oosterlinck ontmoetten elkaar op een kermisbal in caf é De Carravelle in Oosterzele. (DDL)

DDL oosterzele gouden brl de meyer julien en oosterlinck lucienne (3)

Ze huwden op 12 september 1967 in Gijzenzele en hebben samen vijf kinderen: Rudy, Tom, Hans, Philippe en Els. Zij zorgden op hun beurt voor drie kleinkinderen. Julien is metaalbewerker en begon te werken in een scheepsmakerij-bedrijf voor de binnenvaart in Merelbeke. Nadien was hij brouwersgast in de brouwerij Huyghe in Melle. In zijn vrije tijd vond je Julien in zijn groentetuin of in zijn duivenhok om zijn prijsduifjes te verzorgen die op  Quervain getraind werden. Hij is ook een supporter van voetbalclub KAA Gent. Luciene werkte eerst als thuiss-tikster voor een atelier. Na de geboorte van de kinderen deed ze    het huishouden. Nu houdt ze zich bezig met kruiswoordraadsels op te lossen.

Danny De Lobelle

 

 

 

 

X