Crowfunding boek Zottegemse schrijver

22154464_811232349055058_5510248994505635894_n

Zottegem, 04/10/2017 – Eind januari verschijnt het langverwachte boek ‘De Muizentrap’ van de Zottegemse schrijver Jan Van Den Bossche. Hij vraag via crowfunding om steun.

De crowdfunding werd op poten gezet via de Uitgeverij Beefcake Publishing in Gent. “Wat u ook doneert: u krijgt behalve mijn eeuwige dank ALTIJD waar voor uw geld”, aldus Jan Van Den Bossche. “Zelfs voor de beginbijdrage wordt er sowieso een exemplaar van “De Muizentrap” voor u opzij gelegd of toegestuurd.  Voor €20 krijgt u het boek, evenzeer voor €50 met bovendien 2 andere titels van het Beefcake Fonds, en voor €100 wordt daarbovenop uw naam in het boek vermeld.  Zij die €250 steunen krijgen behalve 5 exemplaren van “De Muizentrap” + 2 extra titels, een betalingsbewijs, de vermelding van uw naam/logo in het boek en bij alle communicatie, ook nog eens het bijhorend fotoboek.  Beslist u €500 te doneren dan krijgt u naast 10 exemplaren + 2 titels en top-aandacht bij alle events er bovendien een uniek schilderwerk van de auteur bovenop (verwijzend naar het boek).”

Bijdragen kunnen tot half november overgemaakt worden via   onderstaande link

http://www.worldofcrowdfunding.com/de-muizentrap.

Over De Muizentrap

Op zoek naar hoe en waarom zijn motor hem op een emotionele roetsjbaan heeft kunnen brengen, ontbloot de auteur de wortels van wat hem willens nillens aantrekt: oude motoren, avontuur, hemels geluk… En hij gaat ver terug, tot in zijn peutertijd.  
De Muizentrap is niet alleen een zoektocht naar de ontelbare makkers, de vele vrienden, de Zottegemse verhalen en de al even bijzondere motoren, maar vooral een zoektocht naar de zevende hemel en naar zichzelf.

X