Drugsdealer aangehouden

logo_politie_3

Geraardsbergen, 04/10/2017 – Politiezone Geraardsbergen / Lierde meldt dat vanmiddag een drugsdealer werd gearresteerd in de stationsomgeving.

In het kader van haar zonaal veiligheidsplan kondigde de zone midden september de actie ‘veilige stationsbuurt’ aan, waarbij de aanpak van straatcriminaliteit en overlast met stip op nummer 1 wordt gezet.  Deze middag vond een gecoördineerde actie plaats rond de omgeving van het station. Er werden 11 personeelsleden ingezet. Net als bij eerdere acties was de uitkomst geslaagd. Verschillende personen werden gecontroleerd en onderworpen aan een fouille. Hierbij werd een verdachte betrapt in het bezit van een aanzienlijke hoeveelheid verboden middelen met het oog op verkoop. Hij werd aangehouden en wordt morgenvroeg ter beschikking gesteld van het parket.  Verdere controles zorgden voor nog 2 bijkomende processen-verbaal, een eerste voor vervallen keuringsbewijs en een tweede voor verboden wapenbezit.

X