Zottegem: nieuwe shop vol streekproducten

THS

Zottegem, 08/10/2017 –  Op vrijdag 6 oktober vond in de feestzaal van het Onze-Lieve-Vrouwcollege Campus Centrum de offici ële lancering van  ‘t (H)eerlijk Streeksken  plaats. ‘t (H)eerlijk Streeksken is de minionderneming waarin de leerlingen van 6 Accountancy & IT, 6 Business & Management en 6 Management & Communication leren ondernemen en samenwerken. Aan het hoofd van deze minionderneming staat Yüksel Solak (6 Business & Management).

Na de speeches van de verschillende departementen kon het publiek kennis maken met het uitgebreide assortiment van ‘t (H)eerlijk Streeksken. De minionderneming richt zich op de verkoop van streekproducten zoals speculoos, koffie, pralines, confituur, worsten, chocomousse, rijstpap, chocolade- en vanillepudding, mattentaarten en appelsap.

Aansluitend klonken de leerlingen samen met hun aandeelhouders op een geslaagde start en werd de verkoopstand feestelijk ingehuldigd. De producten gingen als zoete broodjes over de toonbank. De leerlingen van Campus Centrum hebben overigens het hart op de juiste plaats. Een deel van de opbrengst van de minionderneming gaat immers naar Make-A-Wish.

Wilt u ook kennismaken met het uitgebreide assortiment van  ‘t (H)eerlijk Streeksken?   U vindt hun verkoopstand op 24 november op de oud-leerlingenavond van Campus Centrum en op de Zottegemse kerstmarkt. Voor meer info: raadpleeg de Facebookpagina via Facebook.com/theerlijkstreeksken.

X