Theater De Doorbraak kiest voor Het Verloren Harten Bureau

IMG_1678

Oudenaarde, 11/10/2017 – Voor haar herfstproductie koos Theater De Doorbraak voor Het Verloren Harten Bureau, een komedie van Maurice De Grauwe, in een regie van Marc De
Bruyker.

Marc De Bruyker is reeds vele jaren actief als lid, speler, bestuurslid, maar vooral als regisseur met dienst bij De Doorbraak. Marc leidde eerder met succes reeds verschillende producties en beloofde ook nu weer het beste van zichzelf te geven om van “Het verloren harten bureau” een voltreffer te maken.

De acteurs van dienst zijn:  Betty Bouckaert, Jessie Van Butsel, Patricia Huysman, Sofie Keignaert, Marie-France Van Beneden, Lieve Deconinck, Peter Hebbelynck, Peter Voet en Marnix Notschaele.

Praktisch

De première is nu zaterdag, om 20u00 in De Woeker. Daarna zijn er nog voorstellingen op  20 oktober om 20u, zaterdag 14 en 21 oktober om 20u, zondag 15 en 22 oktober om 18u en donderdag 19 oktober om 20u

Meer info via  www.de-doorbraak.be

 

 

X