Inbrekers slaan slag in Zottegem centrum

Inbraken 1

Zottegem, 14/10/2017 – In de nacht van donderdag op vrijdag sloegen inbrekers hard toe in het centrum van Zottegem. 

Gisterennamiddag kreeg de politie melding van vier slachtoffers: Café ’t Hof (Désiré Van Den Bosschestraat), Brasserie Melita en Kapperszaak Dirk De Witte (allebei Heldenlaan) en café The Joker in de Laurens De Metsstraat. In Kapperszaak De Witte en Brasserie Melita (waar twee kluizen werden opengebroken) was de buit het grootst en loopt op tot enkele duizenden euro’s. In café ’t Hof werd 500 euro voorraad- en wisselgeld ontvreemd en in café The Joker braken de inbrekers de deur open maar werd niets gestolen, waarschijnlijk werden de daders daar opgeschrikt. De politie is een onderzoek gestart en voerde al sporenonderzoeken uit.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X