Diamanten huwelijksverjaardag voor Lucienne en Marcel!

DDL oosterzele diamanten nbrl kielemoes marcel en meersschaut luciene (1)

Oosterzele, 18/10/2017 –  Zondag vierden Lucienne Meersschaut en Marcel Kielemoes en familie feest naar aanleiding van hun diamanten huwelijksverjaardag. (DDL)

DDL oosterzele diamanten nbrl kielemoes marcel en meersschaut luciene (2)

Ze ontmoetten elkaar op het ‘Zomerlief’ wijkfeest en huwden op 20 september 1957 in Scheldewindeke. Ze hebben samen 1 zoon Eddy en 2 dochters, Katleen en Marleen. Die samen zorgden voor samen voor 6 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen. Marcel was metaalarbeider in de puntfabriek in Gentbrugge en is duivenmelker in hart en ziel. Tussendoor geniet hij van een spelletje biljard of een boomke kaarten met vrienden. Lucienne was thuiswerkende arbeidster voor een atelier, huisvrouw en zet zich in zorg van de kinderen en kleinkinderen. Haar taarten zijn wereldberoemd in Scheldewindeke.

Danny De Lobelle

X