Lierde: Schepen Rudy Mortier zegt politiek vaarwel

1200px-open_vld-svg

Lierde, 19/10/2017 – Persbericht –  Schepen van Openbare werken en Cultuur Rudy Mortier (Centrumlijst) heeft besloten om de politiek vaarwel te zeggen.  

Rudy Mortier: “Omwille van persoonlijke redenen die volledig los staan van de politiek, heb ik besloten om afscheid te nemen. Ik dank het personeel van de gemeente Lierde en de collega’s voor de jarenlange samenwerking en ben ervan overtuigd dat er een sterk team klaarstaat voor de volgende maanden en jaren.”

Voorzitter van Open Vld, Jelle De Tandt, bevestigt de beslissing. “Mede dankzij Rudy Mortier heeft Open Vld de voorbije jaren Lierde heel wat beter kunnen maken. Ik wil hem daarvoor danken. Het afscheid van Rudy betekent echter niet dat we Lierde in de steek laten. Integendeel, zou ik zeggen. We gaan met Open Vld snel aan de slag om een nieuwe schepen voor te dragen die het werk kan verder zetten.”

X