Zottegem Atletiek is klaar voor de veldlopen!

zottege atletiek Rune, Tim en Rhune

Zottegem, 20/10/2017 – Terwijl een grote delegatie van Zottegem Atletiek het weekend doorbracht in Blankenberge voor de jaarlijkse stage, zakten enkele jeugdatleetjes van ZA en hun ouders af naar Gavere. Daar organiseerde ac Deinze opnieuw hun oefenveldloop. Een ideale wedstrijd om eens te testen hoe de benen zitten en al wat voeling te krijgen met de crossen die volgende week officieel van start gaan aan de Gentse Blaarmeersen. (KB)

Onze 5 jeugdatleetjes deden het in zomerse temperaturen super en toonden nogmaals dat het pistewerk van afgelopen zomer zeker zijn vruchten zal afwerpen komende winter in het veld.

Rom ée Pardaens eindigde 6de, zus Rani mooi 4de en grote broer Rune Pardaens haalde een schitterende overwinning binnen. In dezelfde categorie mocht Tim Deplorez het podium vervolledigen met een mooie 3de plaats.

Terug van weggeweest was het voor Rune De Clercq bij de cadetten. Na heel wat blessureleed waren we blij dat Rune opnieuw ons team kan versterken. Hij doet dat trouwens al direct op een prachtige manier door te finishen op een 4de plaats.

De ouders, Nathalie en David Pardaens tenslotte, kregen net als de jeugd een tamelijk zwaar parcours voorgeschoteld. De heuveltjes beten zwaar in de kuiten en de nieuw aangelegde zandstrook op het einde was dodelijk. Toch liepen ze beiden een mooie wedstrijd. Een voorbeeld voor onze jeugd! Dank aan alle deelnemers en ook hun meegekomen supporters voor de mentale steun en op naar de crossen!

Kurt Broeckaert

X