Allgro verkoopt groente- en fruitpakketten voor het goede doel

Warmste week end.jpg

Sint-Lievens-Houtem, 26/10/2017 – In het kader van de Warmste Week heeft Allgro-team zich ge ëngageerd om groentepakketten samen te stellen en te verkopen voor twee goede doelen:  Bijeva en Wegwijs Zottegem.

“Met de warmste week in het verschiet werd door een aantal medewerkers en bestuursleden van Allgro de vraag gesteld of we ook met ons bedrijf iets konden organiseren om op deze manier ons steentje bij te dragen aan een goed doel”, klinkt het bij Allgro. “De hoofden werden bij elkaar gestoken en al vrij vlug kwamen we eensgezind tot ons concept.  Wat is er heerlijker dan een verse kom dampende soep of een heerlijk geurende winterse hutsepot op een natte herfst- of een koude winterdag bereid met vers gesneden groentjes van onze eigenste Belgische bodem?  Omdat we geen traiteurdienst zijn maar een groenten en fruit versnijdend bedrijf hebben we voor u een drietal pakketjes samengesteld waarmee u zelf thuis kan kokerellen.”

“Twee daarvan bevatten telkens 4 x 1kg vers gesneden, gewassen en verpakte groentjes en het derde pakketje bestaat uit appelen en clementines voor de liefhebbers van fruit.  De pakketjes worden aangeboden aan 10€ het stuk en de opbrengst gaat integraal naar het goede doel. Uiteraard kunnen ook meerdere pakketten aangekocht worden!”

“Uit het grote assortiment van hulpbehoevende organisaties is het spijtig genoeg zeer moeilijk kiezen…. Met onze opbrengst willen we dit jaar graag Bijeva en Wegwijs Zottegem een hart onder de riem steken.”

Praktisch

Bestellen kan bij een van onze medewerkers, via mail op dewarmsteweek@allgro.be of op 0479/58.23.47.

De bestelde pakketten kunnen opgehaald en cash betaald worden in Allgro op zaterdag 18/11 en 02/12 telkens van 9u tot 12u — Polbroek 124 — 9520 Sint-Lievens-Houtem.