Winkeldieven gevat in Zottegem

logo_politie_3

Zottegem, 26/10/2017 – Gisteren was er  een diefstal in een winkel in de Van Aelbrouckstraat.

De diefstal werd pas vastgesteld nadat de twee verdachten, die naar eigen zeggen de trein moesten halen, de winkel plots hadden verlaten.  De verdachten konden in Brussel-Zuid door de spoorwegpolitie van de trein worden geplukt. Bij de fouillering bleken zij effectief in het bezit te zijn van de uit de electrowinkel ontvreemde voorwerpen.

De verdachten, een 26- jarige man en een 21-jarige vrouw, beiden uit Geraardsbergen, zijn zowel bij politie als justitie gekend voor meerdere gelijkaardige feiten.  Zij werden gedagvaard in snelrecht en zullen zich op 27 november 2017 voor de correctionele rechtbank in Oudenaarde moeten verantwoorden voor deze feiten.

X