Valse reclamewerving in naam van De Beiaard

de beiaard square logo

Onze redactie vangt signalen op dat er in naam van De Beiaard aan reclamewerving wordt gedaan. Wij wensen potentiële adverteerders hiervoor te waarschuwen.

Er zou een reclameronselaar op de baan zijn met een printvoorbeeld waarin Beiaard-artikels staan, met de vraag om te adverteren. Indien onze vermoedens kloppen, beschouwen wij dat initiatief als een grove schending van onze rechten. De Beiaard is een gedeponeerd merk en geniet alle daaraan gekoppelde wettelijke bescherming. Wij zullen niet aarzelen onze rechten uit te oefenen.

Los van enkele verkennende gesprekken doet De Beiaard momenteel niet aan reclamewerving. Elke aanvraag in naam van De Beiaard waarbij u niet door Pieter De Valkenaere wordt benaderd, kan u als ongeoorloofd en dus vals beschouwen. Gelieve ons te contacteren mocht u hiermee geconfronteerd worden.

Neem bij twijfel rechtstreeks contact op met de redactie op het nummer 0497/788968.

Uiteraard kan u op hetzelfde nummer terecht indien interesse om te adverteren. Wij hebben heel wat te bieden, vraag vrijblijvend naar onze voorwaarden.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X