Strijdvaardig KVV Windeke karig beloond met punt tegen KSV Geraardsbergen

Windeke, 30/10/2017 – KVV Windeke — KSV Geraardsbergen werd een meeslepende en spannende wedstrijd. Het werd 1 — 1, KVV bleef met een wrang gevoel achter. (R 17)

Na een uitstekende eerste helft had KVV Windeke een 2 — 0, zelfs een 3 — 0 kunnen rechtvaardigen. Eigenlijk had de wedstrijd na de eerste helft al gespeeld kunnen zijn. Het overwicht van de thuisploeg werd na een kwartier spel op het scorebord vertaald door Simon De Vroe. Open kansen voor Jeroen De Graeuwe, Jasper De Graeuwe, Simon De Vroe worden niet verzilverd. De goede mogelijkheden werden niet afgemaakt met de uppercut. KVV bracht mooi voetbal en zelfverzekerd spel. Er stond een ploeg met een winnaarsmentaliteit op het veld. We vonden de eerste helft van KVV geweldig. Niet alleen qua inzet, maar ook qua fysieke kracht en voetballend vermogen. Na de own-goal van KVV Windeke (56’), de goal viel opeens uit de lucht, toonde KSV Geraardsbergen (4 de in de stand) zich een waardige tegenstander. De bezoekers kregen hoop. KVV Windeke had veel energie verbruikt. Opwinding. Tien minuten voor tijd: penalty voor KSV Geraardsbergen. De scheidsrechter, die voor de rest   voortreffelijk leidde, wees naar de stip. Een cruciaal moment. Een fel betwiste strafschopfase. De wedstrijd leek in het voordeel van KSV Geraardsbergen te kantelen.

Dylan Vanderstraeten stopt penalty

De sterk spelende KVV doelman Dylan Vanderstraeten stopt de penalty van Lammens. Opvallende prestatie. Hij maakte gans de wedstrijd een betrouwbare indruk. Dylan was zichzelf: klemvast en alert. Finaal redde Dylan Vanderstraeten de meubelen voor KVV Windeke. Hij voorkwam met zijn cruciale redding de 1 — 2 achterstand. Er viel hem ook niets te verwijten bij de tegengoal. Dylan Vanderstraeten keepte een feilloze wedstrijd. Opsteker voor KVV Windeke is dat doelman Dylan Vanderstraeten het werk dat hij kreeg met met bravoure klaarde. Met flair en pr ésence. Bewijzen wat hij in zijn mars heeft. De KVV fans zagen een vertrouwen uitstralende Dylan Vanderstraeten.