Nieuwe reeks inbraken in Zottegem

Inbraken-2.jpg

Zottegem, 2/11/2017 – De voorbije dagen werd Zottegem geteisterd door een nieuwe reeks inbraken.

Net zoals enkele weken geleden viseerden de daders vooral horecazaken. Zo werd ingebroken in restaurant C-Jules op de Zavel. De dieven gingen er met de kassa, een laptop en enkele flessen champagne aan de haal. Bij restaurant Jeera Thai, eveneens op de Zavel, bleef het bij een poging tot inbraak. Ook bij bakkerij Ponnet in de Hoogstraat zou ingebroken zijn. Er waren ook enkele woninginbraken, in de I. Teirlinckstraat en in de Bijlokestraat.

Lees het volledige verhaal via deze link:

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171101_03163919

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X