Warm welkom voor nieuwe inwoners Merelbeke

DDL merelbeke nieuwe inwoners (1)

Merelbeke, 02/11/2017 –  Het gemeentebestuur van Merelbeke ontving zondag zo’n 70 nieuwe inwoners. (DDL)

Tijdens dat onthaalmoment in het gemeentehuis, dat twee keer per jaar georganiseerd wordt, krijgen alle nieuwe Merelbekenaren toelichting bij de dienstverlening van de gemeente, het OCMW, het Sociaal Huis en de politie. Ze maken ook kennis met de schepenen en raadsleden en krijgen een promofilm over de gemeente te zien. Na afloop van het offici ële gedeelte wordt bijgepraat tijdens een receptie. Elke nieuwe inwoner gaat naar huis met een herbruikbare linnen tas boordevol informatie en geschenkjes, zoals onder meer een Cadeaubon Merelbeke, een UiT-cheque en een paraplu met logo van de gemeente.

Tekst en foto’s Danny De Lobelle