Nieuwe winkel in centrum Zottegem: popup Voedselteam Rijkbos

Pop up Voedselteams

07/11/2017 – Tot eind december is er op de Zavel een popupshop van Voedselteam Rijkbos.

Je kan er biologische groenten en fruit, vlees, vis, charcuterie, brood, bier en wijn kopen. Het concept van Voedelteams is eenvoudig, de voedselketen zo kort mogelijk houden. Het aanbod komt van lokale boeren en producenten. De popup is een aanvulling van de al bestaande website van Voedselteam Rijkbos waar je dezelfde producten kan bestellen en laten bezorgen in de Rijkboshoeve die fungeert als afhaalpunt.

Meer info over Voedselteam Rijkbos via deze rode link.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X