Milan Van den Haute rijdt volgend jaar bij Isorex Cycling Team

1-RUDY6799.jpg

De Oudenaardse jeugdrenner Milan Van den Haute verdedigt vanaf volgend de kleuren van Isorex Cycling Team. (RS)

De komende maanden zal ik met volle overgave, op de piste de kleuren van mijn huidige ploeg Wielerclub Onder Ons Parike verdedigen. Ik wil Iedereen bedanken voor de mooie jaren die ik er heb beleefd. Maar nu is het voor mij het moment om de overstap te maken. Ik hoop in dit nieuwe team mijn verdere ontwikkeling als wielrenner te kunnen maken, samen met mijn nieuwe ploeggenoten. Ik kijk er alvast naar uit…

Rudy Schietecatte. 

                                                                                                                                  

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X