Balegemse krijttekening valt in de prijzen

DDL vbs balegem wedstrijd jommeke (1)

13/11/2017 – De kinderen van het vierde leerjaar van de wegwijzer in Balegem namen deel aan de krijttekeningswedstrijd van de  Jommekeskrant. Vol enthousiasme gingen ze met de groep aan de slag om een mooie krijttekening van ‘de Miekes’ te maken. (DDL)

DDL vbs balegem wedstrijd jommeke (2)

De foto werd verstuurd naar de Facebookpagina van de Jommekeskrant.    Als kleine school was het toch even bang afwachten want wie de meeste likes haalde viel in de prijzen. Met meer dan 1000 likes behaalden ze de 5de  plaats en hebben zeeen fantastische prijs gewonnen: de hele Jommekescollectie, niet minder dan 275 strips!    Proficiat aan Juf Chris en het vierde leerjaar, laat het leesplezier maar beginnen 🙂

Danny De Lobelle.