Infoavond empathisch luisteren bij moeilijke gespreksthema’s

DDL zottegem Similes Vlaamse Ardennen  .jpg

12/11/2017 – Op woensdag 22 november 2017 organiseert Similes Vlaamse Ardennen een gespreksavond over omgaan met personen die lijden onder psychische problemen. (DDL)

Familieleden krijgen de kans om hun persoonlijk verhaal uit te spreken. De infoavond ‘Empathisch luisteren’ van Similes past in het KEI-project van Similes nationaal. Dat roept iedereen op om een KEI te zijn: te kijken waar mensen geconfronteerd worden met psychische problemen, empathisch te luisteren en in te grijpen door hulp te bieden of hulp te helpen zoeken. Afspraak van 19u30 tot 21u45 in cafetaria De Hoeve van PZ Sint-Franciscus De Pelgrim (Penitentelaan). Leden betalen 3 euro, niet leden 5 euro. Inschrijven is noodzakelijk en kan via www.similes.be of bij logistiek@similes.be.

Danny De Lobelle